winkelunits

Op zoek naar winkelunits?

Winkelunits Ceresplein Te Koop Te Huur Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV.
m BVO 1 Verkocht 70 2 Verkocht 3 48 66 4 49 66 5 Verkocht 6 Verkocht 7 52 91 8 53 84 9 54 77 Het is mogelijk om winkelunits samen te voegen waardoor de totale oppervlakte vergroot kan worden.
Eiken Bijgebouw
Begeleiding en toezicht sloop tijdelijke winkelunits.
Nadat Richard Bot BITB Projects in 2007 de tijdelijke winkelunits aan het Waterlandplein aan de diverse huurders had opgeleverd, was het voor opdrachtgever Nieuw Waterlandplein CV een logische stap BITB Projects tevens in te huren voor de begeleiding inclusief kwaliteitstoezicht van de terugoplevering van deze winkelunits van huurder naar verhuurder/opdrachtgever.
axa
Retail Vastgoed Tekenwerk NEN2580 3D impressies.
Er zijn echter nog locaties waar dit beeld nog op zich laat wachten. Wanneer uw winkelunit al enige tijd leeg staat, heeft dit waarschijnlijk een goede reden. Door het opwaarderen van uw retail vastgoed met enkele kleine ingrepen kunt u die ene winkelunit sneller verhuren.
airco
WINKEL POLYAMIDE WINKEL units JT-PA.
The new COLIBRI Storage and Retrieval Machine has put existing best" of" in the shade and our new PLE linear tracks with WINKEL Adjustable Bearings in Polyamide Version are the engineers first" choice" when it comes to cost effectiveness and freedom from maintenance.
antwerp
Ceresplein Winkelruimte in Breezand 1764 HD: Winkelruimte te koop / huur. Van Lierop Adviesgroep.
Winkelunits te koop of te huur. In het centrum van Breezand treft u een prachtig appartementencomplex waarin op de begane grond 12 winkelunits zijn gerealiseerd. De oppervlaktes van de winkelunits variëren tussen de 66 m en 91 m. Daarbij is het mogelijk om winkelunits samen te voegen waardoor de totale oppervlakte vergroot kan worden.
vakantiewoningen tenerife zuid
Winkelcentrum Wagnerplein Tilburg als nieuw Tilburg.com.
De bouw van de nieuwe winkelunits met bovenliggende appartementen is eind oktober 2016 gestart, de realisatie van de nieuwe bibliotheek met commerciële ruimte volgde in september 2017. Inmiddels is de nieuwbouw opgeleverd aan de bibliotheek en de winkeliers, die zelf zorgen voor de afbouw van hun nieuwe winkels.
winkelunits.
Begeleiding en toezicht sloop tijdelijke winkelunits. Nadat Richard Bot BITB Projects in 2007 de tijdelijke winkelunits aan het Waterlandplein aan de diverse huurders had opgeleverd, was het voor opdrachtgever Nieuw Waterlandplein CV een logische stap BITB Projects tevens in te huren voor de begeleiding inclusief kwaliteitstoezicht van de terugoplevering van deze winkelunits van huurder naar verhuurder/opdrachtgever.
Bekijk de plattegronden van de winkelunits.
Bekijk dan het overzicht met nog beschikbare winkelunits in winkelcentrum De Baronie. Er is nog 1 unit beschikbaar aan het fraaie Parkplein. Locatie De Baronie als bruisend winkelcentrum! Winkelcentrum De Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen. Bekijk of download hier de brochures over winkelunits in De Baronie.
winkelunits Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van winkelunits" in Engels. Zoek winkelunits in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen Synoniemen. Wij specialiseren in middelgroot commercieel onroerend goed in de stadskern, Meestal kantoorgebouwen, maar we hebben ook een portefeuille van winkelunits.
Winkelunits te huur in Hart van Stokhorst Enschede.
Het wijkwinkelcentrum voorziet in 5.000 m 2 hoogwaardige winkelruimte in een levendige woonomgeving. Met een Lidl, Jumbo supermarkt en een Kruidvat bent u verzekerd continue bezoekersstromen. Voor de nog beschikbare units zoeken wij enthousiaste ondernemers die een aanvulling zijn op het reeds bestaande aanbod.
Brecheisen Bedrijfsmakelaars Te huur: Chopinplein 2, 4102 CV Culemborg.
Chopinplein 2-24 Culemborg. Na revitalisatie en renovatie is het winkelcentrum met streekfunctie, het Chopinplein te Culemborg, uitgebreid met nieuwe winkelunits. De nieuwe winkelunits worden te huur aangeboden. Er zijn al diverse detaillisten aanwezig aan het plein, waaronder de beste en grootste SuperCOOP van Nederland.

Contacteer ons