Schaduw afbeelding

Nog enkele winkelunits te huur in Oosterpoort

In het paradepaardje van Nijkerk, Winkelgebied Oosterpoort, zijn nog enkele winkelunits te huur. Oosterpoort heeft een grote verscheidenheid aan detaillisten, een zeer fraaie, totaal vernieuwde, openbare ruimte en een eigen ondergrondse parkeergarage. Door de ideale ligging vormt Oosterpoort een natuurlijke -en niet te missen- aanvulling van het bestaande kernwinkelgebied.

gevels-2

In Oosterpoort is in totaal ca. 5.000 m2 winkeloppervlak beschikbaar. Het merendeel hiervan is al verhuurd, onder andere aan publiekstrekkers Jumbo en C&A. Daarnaast zijn de overige units verhuurd aan gepassioneerde zelfstandig ondernemers die allen een prachtige winkelconcept hebben neer gezet. Dit draagt er aan bij dat het winkelcentrum zich onderscheid qua beleving en sfeer. Op dit moment zijn nog enkele units beschikbaar met een oppervlakte van 115 m2, 130 m2 en 140 m2. De grotere units zijn eventueel op te splitsen in 2 kleinere units.

“Belevenis is belangrijk”

marieke

Marieke Nijenhuis van Aprisco B.V.: de ontwikkelaar en eigenaar van Oosterpoort

Marieke Nijenhuis van Aprisco B.V., de ontwikkelaar en eigenaar van Oosterpoort, legt uit wat de kracht van winkelcentrum Oosterpoort is. “Beleving is belangrijk in Oosterpoort. De Schoenenfabriek is bijvoorbeeld een hele bijzondere –en daardoor zeer populaire- winkel. Een echte ontmoetingsplek voor schoenenliefhebbers. Maar we hebben ook een bijzondere bakker; een familiebedrijf uit 1860 dat ambachtelijk brood bakt vanuit een sfeervolle winkel. Bij notenbar en chocolaterie C’est Bon kun je als klant in de winkel zien hoe de producten met chocolade worden gemaakt. Dergelijke conceptmatige winkels zetten de toon in winkelcentrum Oosterpoort.”

“Bijzondere combinaties”

De units zijn beschikbaar voor detailhandel in de breedste zin van het woord, geeft Nijenhuis aan. “Van speciaalzaken tot kleding of delicatessen. We zouden graag een parfumerie of een kapsalon zien, maar ook een bloemist is erg welkom. Doordat de units gesplitst kunnen worden, zijn bijzondere samenwerkingen mogelijk; denk bijvoorbeeld aan een kaasspecialist met een wijnwinkel of een woonwinkel met een bloemist.”

“Regiofunctie”

Oosterpoort is perfect bereikbaar en heeft een directe verbinding met de drukste winkelstraten van Nijkerk; de Singel en de Oosterstraat. Door het aantrekkelijke winkelaanbod en de gunstige ligging, heeft Oosterpoort een sterke regionale aanzuigende werking. Winkelend publiek komt vanuit de hele Veluwe en de IJsselmeerpolders. De eigen parkeergarage zorgt ervoor dat bezoekers van de binnenstad automatisch alle winkels in Oosterpoort passeren.

albertos

cta

Nieuwsgierig naar de beschikbaarheid, prijzen en huurtermijnen?

Is uw zaak een verrijking voor Oosterpoort? Neem dan snel contact met ons op om uw wensen te bespreken.
U bent van harte welkom op de nieuwe hotspot van Nijkerk! Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!